dinsdag, 10 april 2018

Vacature Verpleegkundig Specialist

Vacature Verpleegkundig Specialist

De Praktijk voor Psychiatrie en Psychotherapie in Heerde is een kleinschalige GGZ instelling met WTZI erkenning, die gespecialiseerd is in diagnostiek, onderzoek, advies en behandeling van psychiatrische stoornissen aan kinderen, jeugd, adolescenten, volwassenen en ouderen. Wij bieden zowel Generalistische basis GGZ als Gespecialiseerde GGZ. Voor de volgende aandoeningen bieden wij zorgprogramma’s; ADHD, angst, autisme, dwang, stemming, somatoforme stoornissen, trauma en persoonlijkheidsstoornissen. Qua behandeling bieden wij Psychotherapie, Cognitieve Gedragstherapie, Psychomotorische therapie en Farmacotherapie, zowel individueel als ook in groepsverband. Wij werken in een team met een psychiater, (GZ)-psychologen, een orthopedagoog en vaktherapeuten (PMT).

In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden, zoeken wij een

Verpleegkundig specialist voor 24 tot 36 uur per week.

Taken

Als onderdeel van ons multidisciplinair team voer je intakegesprekken uit, regelmatig aangevuld met onderzoek. Tevens voer je behandelingen uit in zowel Basis GGZ als Specialistische GGZ. Onder supervisie van de psychiater wordt protocollaire farmacotherapie uitgevoerd.

Behandelingen worden zelfstandig uitgevoerd, waarbij je zo nodig terug kunt vallen op het team. Wekelijks is er multidisciplinair teamoverleg.Functie-eisen

Wij vragen: een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist, met registratie in het BIG register. Ook diegene die aan het einde van hun opleiding zitten, worden uitgenodigd om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een gevarieerde en afwisselende baan in een dynamische en jonge organisatie met veel ruimte om te leren en eigen initiatief te ontplooien. De organisatie kent een informeel karakter en kenmerkt zich door het werken met korte lijnen. Wij passen de CAO GGZ toe. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Geïnteresseerd? Bezoek ook onze website: www.praktijk-hagedoorn.nl

Reageren kan voor 1 mei via e-mail naar w.hagedoorn@praktijk-hagedoorn.nl

Voor vragen rondom de functie kun je contact opnemen met Wolter Hagedoorn, directeur & psychiater, telefoon 0578-760040.

Het opvragen van referenties kan deel uit maken van het selectieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

terug naar overzicht