vrijdag, 26 maart 2021

Vacature Orthopedagoog Generalist of GZ- psycholoog (kinder & jeugd)

Vacature Orthopedagoog Generalist of GZ-Psycholoog kinder & jeugd (per 01-05-2021)

De Praktijk voor Psychiatrie en Psychotherapie in Heerde is een kleinschalige GGZ instelling met WTZI erkenning. Wij zijn gespecialiseerd in diagnostiek, onderzoek, advies en behandeling van psychiatrische stoornissen bij kinderen, (jong)volwassenen en ouderen.  Wij bieden zowel Generalistische basis GGZ als Specialistische GGZ. Voor de volgende aandoeningen bieden wij zorgprogramma’s; angst, stemming, autisme, ADHD, somatoforme stoornissen en persoonlijkheidsstoornissen. Qua behandeling bieden wij Psychotherapie, Cognitieve Gedragstherapie, Psychomotorische Therapie en Farmacotherapie, zowel individueel als ook in groepsverband.  Wij werken in een team met een psychiater, GZ-psychologen, orthopedagogen en vaktherapeuten (PMT).

Per 1 mei 2021 komt er plaats vrij voor een Orthpedagoog Generalist of GZ psycholoog voor 24 tot 32 uur per week.

Jouw werkzaamheden:

Als onderdeel van het multidisciplinair team voer je zelfstandig intakegesprekken uit, regelmatig aangevuld met psychodiagnostisch onderzoek.  Tevens voer je behandelingen uit in zowel de Basis GGZ als in de Specialistische GGZ.
Behandelingen worden zelfstandig uitgevoerd, waarbij je zo nodig terug kunt vallen op het team. Wekelijks is er multidisciplinair teamoverleg.

Functie-eisen:
Wij vragen: een afgeronde opleiding tot Orthopedagoog Generalist of GZ-psycholoog. Ook diegene die aan het einde van hun opleiding zitten, worden uitgenodigd om te solliciteren. Indien gewenst kan ook supervisie of werkbegeleiding geboden worden.

Arbeidsvoorwaarden:
Wij bieden een gevarieerde en afwisselende baan in een dynamische en jonge organisatie met veel ruimte om te leren en eigen initiatief te ontplooien. De organisatie kent een informeel karakter en kenmerkt zich door het werken met korte lijnen. Wij passen de CAO GGZ toe. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. De functie is ingedeeld in FWG-65.

Geïnteresseerd?
Stuur een e-mail naar w.hagedoorn@praktijk-hagedoorn.nl

Voor vragen rondom de functie kun je contact opnemen met Wolter Hagedoorn, bestuurder & psychiater, telefoon 0578-760040.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

terug naar overzicht