zaterdan, 28 oktober 2017

Vacature GZ- psycholoog (kinder & jeugd of volwassenen & ouderen).

Vacature GZ-Psycholoog kinder & jeugd of volwassenen & ouderen.

De Praktijk voor Psychiatrie en Psychotherapie in Heerde is een kleinschalige GGZ instelling met WTZI erkenning, die gespecialiseerd is in diagnostiek, onderzoek, advies en behandeling van psychiatrische stoornissen bij (jong)volwassenen en ouderen.  Wij bieden zowel Generalistische basis GGZ als Specialistische GGZ. Voor de volgende aandoeningen bieden wij zorgprogramma’s; angst, stemming, autisme, ADHD, somatoforme stoornissen en persoonlijkheidsstoornissen. Qua behandeling bieden wij Psychotherapie, Cognitieve Gedragstherapie, Psychomotorische therapie en Farmacotherapie, zowel individueel als ook in groepsverband.  Wij werken in een team met een psychiater,  psychologen, een orthopedagoog en vaktherapeuten (PMT).

In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden, zoeken wij een
GZ-Psycholoog voor 24 tot 36 uur per week.

 Taken

Je maakt onderdeel uit van een multidisciplinair team.
Je voert zelfstandig intakegesprekken uit, regelmatig aangevuld met psychodiagnostisch onderzoek.  Tevens voer je behandelingen uit in zowel Basis GGZ als Specialistische GGZ.
Behandelingen worden zelfstandig uitgevoerd, waarbij je zo nodig terug kunt vallen op het team. Wekelijks is er multidisciplinair teamoverleg.
Wij bieden de mogelijkheid om supervisie te geven aan de basis psychologen. Tenslotte behoort ook externe contacten met de verwijzers tot de taken.

Functie-eisen
Wij vragen: een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog, met registratie in het BIG register. Ook diegene die aan het einde van hun opleiding zitten, worden uitgenodigd om te solliciteren. Indien gewenst kan ook supervisie of werkbegeleiding geboden worden.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een gevarieerde en afwisselende baan in een dynamische en jonge organisatie met veel ruimte om te leren en eigen initiatief te ontplooien. De organisatie kent een informeel karakter en kenmerkt zich door het werken met korte lijnen. Wij passen de CAO GGZ toe. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. De functie is ingedeeld in FWG-65.

Geïnteresseerd?
Stuur een e-mail naar w.hagedoorn@praktijk-hagedoorn.nl

Voor vragen rondom de functie kun je contact opnemen met Wolter  Hagedoorn, directeur & psychiater, telefoon 0578-760040.

Het opvragen van referenties kan deel uit maken van het selectieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

terug naar overzicht