maandag, 9 november 2020

Vacature basis psycholoog / orthopedagoog

Vacature basis psycholoog / orthopedaghoog Kind en Jeugd

De Praktijk voor Psychiatrie en Psychotherapie in Heerde is een kleinschalige GGZ instelling met WTIZ erkenning. Wij zijn gespecialiseerd in diagnostiek, onderzoek, advies en behandeling van psychiatrische stoornissen bij jongeren, volwassenen en ouderen.  Wij bieden zowel Generalistische basis GGZ als Specialistische GGZ. Voor de volgende aandoeningen bieden wij zorgprogramma’s; angst, stemming, autisme, ADHD, somatoforme stoornissen en persoonlijkheidsstoornissen. Qua behandeling bieden wij Psychotherapie, Cognitieve Gedragstherapie, Psychomotorische Therapie en Farmacotherapie, zowel individueel als ook in groepsverband. Wij werken in een team met een psychiater, (GZ)-psychologen, een orthopedagoog en vaktherapeuten (PMT).

Wij zijn op zoek naar een basis psycholoog / orthopedagoog voor 32 uur per week.

Je werkzaamheden bestaan uit het  uitvoeren van intakegesprekken onder supervisie van een GZ-psycholoog, regelmatig aangevuld met psychodiagnostisch onderzoek.
Daarnaast voer je behandelingen uit in zowel de Basis GGZ als in de Specialistische GGZ. Behandelingen worden zelfstandig uitgevoerd, waarbij je zo nodig terug kunt vallen op het team. Wekelijks is er multidisciplinair teamoverleg.
Wij bieden de mogelijkheid om supervisie te ontvangen van een van de GZ-psychologen. Tenslotte behoren ook externe contacten met de verwijzers tot de taken.

Functie-eisen
Wij vragen: een afgeronde opleiding tot psycholoog, profiel ontwikkelingspsychologie of klinische psychologie. Ook diegenen die aan het einde van hun opleiding zitten, worden uitgenodigd om te solliciteren. Indien gewenst kan ook supervisie of werkbegeleiding geboden worden.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een gevarieerde en afwisselende baan in een dynamische en jonge organisatie met veel ruimte om te leren en eigen initiatief te ontplooien. De organisatie kent een informeel karakter en kenmerkt zich door het werken met korte lijnen. Wij passen de CAO GGZ toe. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. De functie is ingedeeld in FWG-60.

Geïnteresseerd?
Je kunt reageren via een e-mail, waarin je de motivatie kunt toelichten en nader ingaan op onze functie- en opleidingseisen. Deze brief, vergezeld door jouw CV, kun je tot uiterlijk 1 december 2020 richten aan: w.hagedoorn@praktijk-hagedoorn.nl

Voor vragen rondom de sollicitatie procedure kun je terecht bij Wolter Hagedoorn, bestuurder & psychiater, telefoon 0578-760040.

Het opvragen van referenties kan deel uit maken van het selectieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

terug naar overzicht